luni, 27 mai 2013

Pe cararea Luminii




"O clipa de ratacire, iti poate arata drumul. Este indeajuns sa faci un pas pe o carare intunecata, pentru a-ti reaminti ca Lumina este Casa Ta Eterna. Esti o Raza Divina, care lumineaza Pamantul prin puterea ce i-a fost data chiar de catre Lumina Infinita. Esti aici pentru a aduce Pace, esti aici pentru a asterne Linistea in Sufletele oamenilor. Ai ajuns la aceste cuvinte, pentru a-ti readuce aminte de Tine. Viata te-a purtat pe valul acestui moment, pentru ca tu sa traiesti constientizarea Constiintei de Sine.
 
Este posibil ca in viata ta sa nu existe, deocamdata, scena pe care ai dorit sa joci, insa sa nu uiti niciodata ca îti poti construi chiar tu scena vietii, in mod constient, dupa chipul si asemanarea Sufletului tau. Esti fiul Creatorului Suprem, esti modul prin care Viata se manifesta. Bucuria Domnului salasluieste in inima ta – iar tu simti asta, ori de cate ori traiesti de Acasa.
 
A sosit clipa sa fii Ceea Ce Esti – nu te poti nega la nesfarsit. Oricat ai incerca sa fugi de Adevar, intr-un final vei ajunge sa-ti privesti Adevaratul Chip. In dese randuri, influentat fiind de circumstantele exterioare, ai fost atras in somnul ignorantei, iar privirea ta a fost acoperita de petecul rigid al confuziei. Ai fost adormit. Nu te speria. Cu totii am fost. Si inca suntem. De cate ori privim in intuneric, suntem adormiti de mirajul lumii relative.
 
Paradoxal, prapastia intunericului nu ne sperie atat de tare, pe cat ne sperie lumina inaltimilor pe care le-am putea atinge. Dragul meu Suflet, cand vei alege sa pasesti pe calea Puritatii, vei intampina provocari, deoarece iluzia va incerca sa iti ofere motive pentru a te ademeni in somnul negarii. Tentatiile te vor lauda, ravna te va chema, irealul te va inconjura, insa daca inima ta va fi curata, aceste fictiuni vor pieri, deoarece orice atac al intunericului, se va dizolva in lumina iubirii tale.
 
O forta negativa nu poate patrunde in realitatea ta, daca tu vibrezi pe frecventa Iubirii. Aripile Luminii te poarta pe inaltimi vibrationale, unde intunericul nu poate ajunge. Iar intunericul stie asta – el isi cunoaste limitele si, tocmai din acest motiv, nu incearca sa traiasca acolo unde nu stie cum sa traiasca. De aceea, cand simti adierea unei confuzii, aminteste-ti de Iubire; cand norii plumburii isi anunta venirea, trimite Lumina catre ei; cand un atac se porneste asupra ta, trimite Pace catre el. Poti face asta. Poti. Pentru ca esti Fiul lui Dumnezeu – Cel Care Te-a Creat dupa Chipul si Asemanarea Sa.
 
In creatie se oglindeste Spiritul Creatorului, iar tu esti o creatie – Creatia Divinului. Dumnezeu este in fiecare atom al fiintei tale, iar daca vei inlocui cuvantul "Dumnezeu", cu "Iubirea Infinita", vei descoperi ca Iubirea salasluieste in fiecare atom al fiintei tale. Este clipa sa iti eliberezi drumul si sa Ii permiti lui Dumnezeu sa traiasca prin tine. A sosit vremea sa renunti la dorinta de putere, pentru a imbratisa din plin, Puterea Dragostei.
 
Si nu incerc sa te conving sa ai incredere in tine – in puterile limitate ale ego-ului. Dimpotriva. Sa nu ai incredere in cel care are nevoie de incredere, ci sa ai incredere in Tine – in Increderea Insasi. Sa crezi. Sa crezi in Nevazut, pentru ca, pana la elementul privit, privirea ta calatoreste prin Nevazut. Cand vei vedea Nevazutul in ceea ce privesti, atunci vei privi dincolo de forme. Si vei zambi. Si vei lacrima. Si vei celebra Nemanifestatul din orice Manifestare.
 
Daca ochii tai Il vor gasi pe Dumnezeu, in tot ceea ce privesti, atunci vei cunoaste Unimea – atunci te vei recunoaste in toti fratii si in toate surorile tale terestre. Daca privirea ta se va scufunda in Lumina ce salasluieste in ceea ce privesti, atunci vei deveni Una cu Tot Ceea Ce Te Inconjoara – in mod constient. Daca iti vei abandona fiinta pe Valurile Puritatii, atunci vei raspandi cuvantul Pacii – iar cuvantul Pacii, este Cuvantul lui Dumnezeu. Si mare iti va fi Bucuria. Si stralucitoare iti va fi Privirea, caci nu vei mai privi tu, ci Lumina va privi prin tine. Iar ceata se va ridica si intunericul se va risipi.
 
E adevarat: bucuria vietii nu vine de la formele din viata ta, ci de la Viata din acele forme – care este Una si Aceeasi, fiind si in tine. Asadar, celebreaza orice existenta si onoreaza fiecare manifestare a Vietii, deoarece Tot Ceea Ce Este, este Iubire sub diferite forme. Si, nu in ultimul rand, priveste cu Iubire, pentru ca astfel vei vedea Iubire in ceea ce privesti."
 

Pe cararea Luminii, eseu de Catalin Manea



Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

vineri, 24 mai 2013

Lasa viata sa curga



Se spune ca pentru fiecare lucru exista un timp anume… In natura cursul evenimentelor pare sa se intample intotdeauna intr-un mod natural si mereu la timp. Strugurii nu se coc primavara si frunzele nu inverzesc toamna.

Pentru fiecare frunza cazuta pe pamant, pentru fiecare fulg de nea purtat de vant pare sa existe un loc si un timp anume. Nimic nu pare sa fie la intamplare…nasterea si moartea, ziua si noaptea, rasaritul si apusul, fluxul si refluxul, inspiratia si expiratia…toate par sa faca parte dintr-un ciclu ce se desfasoara in tacere, fie ca le constientizam sau nu.
La fel stau lucrurile si in viata omului, avem anotimpurile vietii, cicluri, iar lucrurile isi au cursul lor in timp. Dar pentru ca mintea umana nu e niciodata satisfacuta, deseori sfidam acest curs natural al lucrurilor.

Din nevoia de control, din teama sau din orgoliu, grabim sau incetinim mersul lucrurilor in viata noastra si rareori ascultam cursul. Cand suntem tineri ne grabim de parca nu mai avem mult timp la dispozitie pe acest pamant, cand suntem in varsta incetinim, de parca pasii lenti la batranete ar incetini ritmul cu care ne indreptam spre moarte.

Dar cum ar fi daca ne-am opri din aceasta nevoie de control si am asculta cursul râului numit Viata? Cum ar fi daca i-am permite vietii sa curga natural, daca am lasa evenimentele sa se desfasoare fara a le opune rezistenta sau fara a ne ascunde din teama ca vom suferi?
Cu sau fara voia ta, lucrurile se intampla…cu sau fara voia ta, iarba continua sa creasca primavara si sa se usuce toamna, iar natura nu e interesata de cum ai vrea tu ca ea sa fie. Si atunci, sa crezi ca anotimpurile si ciclurile din viata ta ar putea fi impiedicate sa aiba loc sau prelungite iti va aduce multa suferinta, fara sa intelegi macar de ce.

Lasa lucrurile sa curga in viata ta, oamenii sa vina si sa plece, sa te bucure sau sa te dezamageasca, sa te admire sau sa te barfeasca, sa te atace sau sa te iubeasca…lasa moartea sa te curteze si fii pregatit sa renasti in fiecare moment…nu incerca sa controlezi asta, luptandu-te cu ei, cu temerile, de fapt te lupti cu viata din tine, ca pestele ce inoata impotriva curentului. Ramai in tine insuti si lasa viata sa-si faca rostul. 

Asa cum vine o vreme cand ceva se naste, infloreste, te incanta, tot asa vine o vreme cand trebuie sa moara, sa plece, sa te doara. Da-i voie!
Viata pur si simplu este si se intampla, cu sau fara voia ta, cu sau fara existenta ta. Da-i voie sa se manifeste prin tine, fara a-i tine morala despre cum ar trebui sa fie…Lasa viata sa curga si curgi odata cu ea, e mult mai simplu!

Cu drag,
AdelaHaru




Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

joi, 16 mai 2013

11 citate despre omul frumos din Dan Puric

  1. Omul frumos tinde spre desăvârşire. Dacă nu poate vorbi împotriva urâtului, tace, dar în tăcerea lui e un refuz hristic a tot ceea ce înseamnă urât.

  2. Ei m-au întrebat care sunt treptele succesului, iar eu le-am răspuns că nu treptele succesului sunt importante, ci treptele împlinirii sufleteşti. Succesul fără scrupule este machiavelic. Împlinirea ta sufletească contează.

  3. Dacă priveşti România prin ochii lui Sancho Panza, un ţăran plin de vitalitate, cu simţul realităţii, vezi un ghetou neocomunist, fără perspectivă politică, fără viitor, trăind o confuzie şi o improvizaţie totală. Un destin aproape tragic. Dacă priveşti prin ochii lui Don Quijote, vezi o ţară cu o taină imensă, capabilă să dăruiască şi celorlalţi. Depinde prin ce ochi o priveşti. El s-a îndrăgostit de Dulcineea nu din văzute, ci din auzite. Eu, la fel, m-am îndrăgostit de România, nu din văzute, pentru că îţi vine să te sinucizi dacă ieşi acum pe stradă, ci din ce-am citit şi din ce mi-au povestit alţii despre ea.

  4. Omul frumos în ziua de azi e cel ce urcă invers pe scară, înfruntând nu numai turma care coboară, dar şi insultele ei!

  5. Intelectualii din România sunt oamenii cărţilor, nu sunt oamenii duhului.

  6. Intimitatea mea este sfântă. Nu vedeţi că este o modă să-ţi exhibi intimităţile? Iar dacă nu le exhibi, te vânează paparazzi! Asta este o infecţie venită din Occident. Nu e a noastră. Creştinul are intimitatea lucrului.

  7. În esenţă, România este frumoasă, dar chipul îi este acoperit de murdărie.

  8. Darwin l-a smuls pe om din braţele lui Dumnezeu şi l-a pus în braţele maimuţei.

  9. Femeile sunt expresia fizică a fizicii cuantice, a unei alte realităţi. O informaţie, o realitate aberantă este distrusă în cămin datorită unei femei care poate să îţi fie soţie, poate să îţi fie prietenă, poate să îţi fie mamă, sau poate să îţi fie bunică.

  10. Căci ce este, în fond, prietenia, dacă nu acel minunat privilegiu al sufletului în care adevărul se poate odihni.

  11. Nu avem voie să fim spectatori la ceea ce ni se întâmplă.



Asculta Radio Frecventa Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

luni, 13 mai 2013

Capcane din drumul "evolutiei" spirituale

Deoarece observ ca din ce in ce mai multi oameni au experiente de natura spirituala, vreau sa-ti impartasesc cateva dintre multele capcane pe care le poti intalni, odata ce pornesti pe acest drum. Nu voi insista pe capcanele cele mai cunoscute, ci pe cele finute si usor deghizate in bune intentii.
Iti scriu doar din ce am experimentat, poate te ajuta, poate nu. Insa spiritualitatea nu se poate invata, ci doar simti si asta nu e posibil fara practica.
Imi amintesc zambind, ca la scurt timp, dupa ce am luat-o pe o cale spirituala, mintea mea a inceput sa categoriseasca, sa analizeze si sa gaseasca solutii de schimbare a lumii. Ca sa nu mai vorbim de sindromul celui aflat la inceput de drum, acela de a da sfaturi tuturor celor apropiati, trecand cu vederea ca fiecare sfat pe care il da este in realitate adresat lui insusi Poate ca vorbele mele iti vor suna dure, dar poate iti vei aminti candva de ele. 
 
1. Nevoia de a schimba ceea ce nu mai “rezoneaza” cu tine
Cautand sa inteleg cauza-efectul lucrurilor, am ajuns usor la o permanenta stare de nemultumire despre cum “ar trebui” sa fie lumea, oamenii si lucrurile. Poti schimba casa, vecinul, catelul, serviciul si chiar sotul/sotia pentru ca nu mai rezonati, dar nu vei scapa de lectiile pe care le ai de invatat din situatiile “incomode”. Caci nu conteaza cum ar trebui sa fie lucrurile, ci cum sunt. Nu e nimic de inteles, doar de acceptat. 
Fie ca e vorba de omul de langa tine, de ceea ce ti se intampla sau de mediul in care locuiesti si nu iti place…poti sa accepti situatia sau nu? Pentru ca daca nu o accepti, nu ai nicio sansa de a merge mai departe si poti ramane blocat o viata intreaga. E ca si cum urci pe munte, dai de o rapa ascunsa si in loc sa te strecori pe langa ea si sa mergi mai departe, tu vrei sa reconstruiesti muntele.
Daca nu accepti lucrurile asa cum sunt, te lupti cu ele si mai devreme sau mai tarziu vei capitula obosit aruncand cu ocara in directia sistemului, a societatii, bisericii, etc. Si de fiecare data cand te plangi de ceva inseamna ca nu accepti situatia…
 
2. Capcana de a te considera evoluat spiritual
Da, dragul meu cititor, in acel moment ai cazut, precum Lucifer din poveste. Spun asta deoarece ideea de “evolutie” e doar o nascocire a mintii pentru a-ti da iluzia ca te misti din punctul A in punctul B, ca intr-un joc de calculator in care depasesti obstacole, dar stii ca nu e real.

Nu exista ierarhii si trepte in ceea ce priveste spiritul, exista doar ritm si fiecare are ritmul lui. Mintea are nevoie de un astfel de colac de salvare, pentru a se linisti. Insa mai devreme sau mai tarziu realizezi cu nu esti cu nimic mai evoluat  decat altii, oricat de ignoranti ar parea (au si ei rolul lor) sau decat o furnica de la care noi oamenii am invatat cum sa construim orase.

E ca la un maraton, poti crede ca esti inaintea altora, dar mai devreme sau mai tarziu toti ajungem la destinatie, fiecare in ritmul lui. 
 
3. Capcana ca totul trebuie sa aiba un sens
Candva credeam ca totul trebuie sa aiba un sens, iar daca mintea nu gasea un sens ma framantam zcile, ani. Trebuia sa descopar sensul in orice,  un pact pe care l-am facut cu mine insami in copilarie si care m-a costat de fapt multa suferinta. Concluzia?..prea multa filosofie strica
In cele din urma am recunoscut ca sunt multe lucruri care depasesc sfera de intelegere a mintii omenesti si ca cel mult pot sa inteleg cum functioneaza legile universului, dar sa nu ma pierd in labirinturi mentale pentru ca risc sa raman blocata acolo pe vecie, ca multi intelectuali.
Ei bine, gluma cosmica este ca nu e niciun sens, ce zici de asta? Totul doar este…si punct.
 
4. “Misiunea” speciala
Nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar o capcana de care tin sa te avertizez este aceea sa crezi ca ai o misiune speciala in aceasta viata si ca trebuie neaparat sa o descoperi, idee ce vine tot din nevoia egotica de a te simti special. O astfel de idee poate genera multa neliniste, mai ales cand multi iti spun ca ei si-au gasit misiunea si tu nu.
In realitate nu exista nicio misiune speciala, poate doar in filmele americane cu James Bond . Lumea actuala nu are nevoie de eroi, ci de oameni simpli care sa-si faca munca cu daruire si cu suflet, atat si nimic mai mult. Ne indeplinim misiunea inca din burta mamei, prin simplul fapt ca traim si ca ne bucuram de aceasta viata. 
 
5. Vorbe si iar vorbe…
In incheiere, vreau sa insist asupra capacanei de a vorbi foarte mult despre spiritualitate, despre notiunea de Dumnezeu, de a initia discutii, si de a ne pierde in comentarii si dispute inutile. Exista mii si mii de carti despre spiritualitate, nu le contest rolul, dar cititul nu va alimenta decat mintea infometata de noi cunostinte si atat. Am citit foarte mult la viata mea, insa nu m-a ajutat atat de mult precum credeam, ba chiar m-a incurcat de multe ori.. 
In “biblia” taoismului Tao Te Ching, Lao Tzu spune ca a vorbi despre astfel de lucruri inseamna a-ti irosi pretioasa energie. Toti marii intelepti ne indeamna sa practicam, sa practicam, sa practicam si atat. Restul e tacere…
Am cazut si eu candva in aceste capcane si pot spune ca m-am trezit doar atunci cand am acceptat ca in realitate nu stiu nimic despre spiritualitate, universul are mult simt al umorului, nu crezi?

Pana data viitoare, te imbratisez cu drag! 
Adela Haru

Sursa: http://lifeinbalance.ro 

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

sâmbătă, 11 mai 2013

Despre cum funcţionează omul, trup şi suflet, până când se îmbolnaveşte

Vindecă-te de cancer cu “medicamentele” lui Dumnezeu…… în trei săptămâni
Lucian Toma
 
În articolul acesta voi încerca să fiu cât mai explicit şi cât mai scurt. Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte simplă.
Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă). Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :). Exact la fel e şi cu celulele noastre.
 
Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta “uleios” şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat – asemenea sângelui de către inimă -. Iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică – mişcarea muşchilor îl pune în mişcare -. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman….. e ”o grămadă” de celule.
 
Sângele are un ph de 7,35 – 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele foarte puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin .Aruncă toată aciditatea pe celule! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi.
 
Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite şi „uzine energetice”, deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial -, care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!
Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie.
Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se ridică întrebarea: “Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii?”
 
Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru.
Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
 
Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).
Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce?  Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită “tripsină”. Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta.
Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se “ascunde” acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ”parazit”.
 
Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ”stilul de viaţă” şi de obiceiurile alimentare.
Se pare că celulele canceroase au nevoie de zeceani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul “cancer în faza I”. Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta.
 
Chimioterapia si radioterapia, ce fac? Omoară celule canceroase! Foarte bine, până aici…. Omoară, însă, şi celule sănătoase? Haideţi să trecem cu vederea aceasta.Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu. În multe fructe şi legume există nişte ”coloranţi”. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.
Să vedem modul de funcţionare! Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două.
Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceastî otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!!
 
Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.
Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!! Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie – stimulată!! - dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.
 
Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc – prin mişcarea limfei – otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.
 
Iar acum, în încheiere, o părere personală – dacă vreţi, o credinţă a mea: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ!!
După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii – care, în sine însele, sunt pentru a omorî trupul – şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin “medicamentele” Lui: pentru SUFLET – dragoste şi iertare, iar pentru TRUP – plante şi fructe vii. În multe cazuri, Dumnezeu râde, râde în nas ştiinţei şi înţelepciunii omeneşti, iar binecuvântarile LUI (dacă omul alege să intre în ele) sunt gata să funcţioneze şi să regenereze corpul atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare,  stil de viaţă şi alimentaţie. Dumnezeu vindecă sufletul ruinat  şi salvează şi trupul – de multe ori, şi mai ruinat -, restaurând astfel mare parte a fiinţei umane.
 
Aici apare, însă, o problemă: El nu poate reface trupul, atâta timp cât nu reface sufletul, mai intâi (s-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi celulele, chiar dacă suntem pe o dietă 100% crudivoră). Aşa funcţionează planul Lui. Când eu am mai mare încredere într-un om cu halat alb, decât în Creatorul Cerului şi al Pământului, ce dovadă mai mare de necredinţă în puterea LUI de a mă vindeca, pot avea?Aşa ne manifestăm necredinţa în Dumnezeu prin faptele noastre!! Mergem la un om şi “credem” că el poate înlătura sau tăia ”erorile” lui Dumnezeu. Dacă ”medicamentele” LUI şi intrarea în ascultare, prin accesarea binecuvântarilor Sale – pe care le-a lăsat acolo pentru noi încă de la întemeierea Pământului -, nu ne pot restaura şi vindeca… NIMIC ŞI NIMENI ALTCINEVA NU VA PUTEA!

Sursa: anatolbasarab.blogspot.ro

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

joi, 9 mai 2013

ECLIPSA DE SOARE IN TAUR-10 MAI 2013 ORA 03:32, ORA ROMANIEI –“ FASII DE NOR, ASEMENI UNOR ARIPI, STRABAT CERUL“


In astrologie, eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente memorabile atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbari dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia.
O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale, apare o directie noua, o experienta inscrisa cu litere sortite in cartea vietii fiecaruia. Eclipsa de Soare din 10 mai 2013 este o Eclipsa inelara, asta inseamna ca Soarele si Luna sunt aliniate perfect cu Pamantul,  diametrul aparent al Lunii este mai mic decat al Soarelui, Luna fiind destul de departe de Pamant in aceasta zi, nu va putea obtura intreaga lumina a Soarelui trimisa spre pamant, din Soare se va vedea doar marginea in forma de inel stralucitar ce inconjoara Luna intunecata. Aceasta Eclipsa este vizibila in emisfera sudica, de-a lungul Australiei, in estul statului Papua Noua Guinee si in insulele Solomon si Gilbert. Maximul Eclipsei va fi atins in Pacificul de Sud la ora 3:32 , ora Romaniei  si va dura 6 minute si 3 secunde.

ECLIPSA  INELARA DIN 10 MAI 2013 are loc cu Soarele si Luna pe  gradul 19:31 Taur in apropierea Nodului Sud Lunar in Taur pe gradul 16:45. O Eclipsa de Soare intr-un semn fix (Taur) arata ca efectele ei se vor intinde pe o perioada mai mare de timp.

O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Nodul Sud al Lunii oglindeste o zona de vulnerabilitate iar evenimentele legate de Noduri par adesea a fi oarecum sortite, karmice, neputand fi evitate. Luna se disipa la Nodul Sud Lunar, obisnuinta se stabileste la polul sud prin automatism si repetitie, arata munca care a fost facuta, realizarea binecunoscuta, rutina dusa deja prin timp, greselile comise. Astfel Nodul Sud Lunar care sustine aceasta eclipsa accentueaza locurile in care trebuie sa facem anumite  compromisuri daca dorim ascensiunea catre spiritualitate, indica intalnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viata lipsit de razbunari personale, de furii reprimate, de resentimente care blocheaza capacitatea de a privi alte orizonturi si de a trai in seninatate. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, expierente care ne tin in umbra. Suntem chemati, suntem condusi sa ne eliberam de obiceiurile, trasaturile care pun un accent prea mare pe securitatea venusiana, pe senzualitate, pe relatii materialiste, pe bani, valori materiale si care nu lasa loc profunzimii, care blocheaza accesul catre valorile spirituale. Aceasta Eclipsa de Soare in Taur  este sustinuta de o orchestra astrala puternica prin “ baiatul de foc-Marte  “ in Taur, prin mesagerul lui Dumnezeu-Mercur tot in Taur, prin foarte multi asteroizi in semnul Taurului: asteroidul 1181 Lilith, asteroidul 2 Athena Pallas, asteroidul 155 Scylla. Dirijorul acestei Eclipse de Soare este Venus in Gemeni in conjunctie cu steaua fixa Alcyone dar si cu centaurul ASBOLUS 8405 – VAZATORUL.