Vindecă-te de cancer cu “medicamentele” lui Dumnezeu…… în trei săptămâni
Lucian Toma
În
 articolul acesta voi încerca să fiu cât mai explicit şi cât mai scurt. 
Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte simplă.
Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă).
 Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar 
limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor 
şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a 
le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două 
lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :). Exact la 
fel e şi cu celulele noastre.
Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă).
 Lichidul acesta “uleios” şi mai vâscos decât sângele, care preia 
toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu
 este împins/pompat – asemenea sângelui de către inimă -. Iar pentru a-l
 mişca, este nevoie de mişcare fizică – mişcarea muşchilor îl pune în 
mişcare -. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să 
alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt 
duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină
 foarte uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul 
uman….. e ”o grămadă” de celule.
Sângele are un ph de 7,35 – 7,45:
 aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, 
corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent 
de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi 
legumele consumate în stare crudă acidifică sângele foarte puţin. 
Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui 
nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl 
acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. 
Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri 
acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35;
 dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din 
corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), 
aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e
 când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru 
minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele 
alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul 
nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână 
alcalin .Aruncă toată aciditatea pe celule! Şi la multi dintre noi face 
aceasta de trei ori pe zi.
Starea normală a celulelor noastre e una alcalină.
 Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia 
prin mitocondrii (supranumite şi „uzine energetice”, deoarece conţin 
enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor,
 iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. 
Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial -, care 
conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), 
oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!
Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule.
 Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este
 în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să 
moară, ori să se transforme. De obicei se transformă şi devine o celulă 
care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un 
mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie.
Aceasta
 este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi 
avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. 
Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, 
se ridică întrebarea: “Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De 
ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele 
albe proprii?”
Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie.
 Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de 
globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul 
imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin
 corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e
 înăuntru.
Exact
 acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul 
mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul 
imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, 
profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un
 articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între 
celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei
 iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
Celulele
 stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această 
cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea 
viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în
 caz de accident).
Beard
 a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule 
trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar 
placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care
 se opreşte din creştere. De ce?  Pancreasul copilului începe să 
funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită
 “tripsină”. Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta.
Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă.
 În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate 
maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi
 suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta 
perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar 
vede ce se “ascunde” acolo, declanşând imediat durerile naşterii; 
practic, îl dă afară pe ”parazit”.
Tripsina,
 în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face 
ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre 
noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei 
ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină 
suficientă nici pentru digestie, deci cum va mai putea distruge 
învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul
 imunitar?Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind 
atât de mult de ”stilul de viaţă” şi de obiceiurile alimentare.
Se pare că
 celulele canceroase au nevoie de zeceani de divizări şi multiplicări, 
ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să 
pună diagnosticul “cancer în faza I”. Dacă în aceşti zece ani ţinem 
câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine 
animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul 
celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele 
albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un 
post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim 
aceasta.
Chimioterapia si radioterapia, ce fac?
 Omoară celule canceroase! Foarte bine, până aici…. Omoară, însă, şi 
celule sănătoase? Haideţi să trecem cu vederea aceasta.Dar fiţi atenţi: 
ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE! Dupa prima şedinţă de chimioterapie 
acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. 
Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu. În multe fructe şi 
legume există nişte ”coloranţi”. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte 
otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru 
(resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel 
galben.
Să vedem modul de funcţionare! Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia,
 întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să 
crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu 
acest zahăr. Dar consumând 
zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea 
zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri 
pe capete. Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două.
Celula
 aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte 
toxic. Aceastî otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine 
sistemul limfatic!!
Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea.
 Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 
linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului 
limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în 
ficat.
Ficatul
 amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge 
în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: 
deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va 
reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
Soluţia
 salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des
 şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele
 cu cafea, exact asta fac!!! Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează 
rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie – 
stimulată!! - dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează 
ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule 
canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este 
eliminată imediat din organism.
Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post
 (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele 
canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc – prin mişcarea limfei – 
otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură 
eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se 
reabsoarbă.
Iar acum, în încheiere, o părere personală – dacă vreţi, o credinţă a mea: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ!!
După
 ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii – 
care, în sine însele, sunt pentru a omorî trupul – şi după ce le 
încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare,
 prin “medicamentele” Lui: pentru SUFLET – dragoste şi iertare, iar 
pentru TRUP – plante şi fructe vii. În multe cazuri, Dumnezeu râde, râde
 în nas ştiinţei şi înţelepciunii omeneşti, iar binecuvântarile LUI 
(dacă omul alege să intre în ele) sunt gata să funcţioneze şi să 
regenereze corpul atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare,  stil de 
viaţă şi alimentaţie. Dumnezeu vindecă sufletul ruinat  şi salvează şi 
trupul – de multe ori, şi mai ruinat -, restaurând astfel mare parte a 
fiinţei umane.
Aici apare, însă, o problemă: El nu poate reface trupul, atâta timp cât nu reface sufletul,
 mai intâi (s-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele 
negative acidifică sângele şi celulele, chiar dacă suntem pe o dietă 
100% crudivoră). Aşa funcţionează planul Lui. Când eu am mai mare 
încredere într-un om cu halat alb, decât în Creatorul Cerului şi al 
Pământului, ce dovadă mai mare de necredinţă în puterea LUI de a mă 
vindeca, pot avea?Aşa ne manifestăm necredinţa în Dumnezeu prin faptele 
noastre!! Mergem la un om şi “credem” că el poate înlătura sau tăia 
”erorile” lui Dumnezeu. Dacă ”medicamentele” LUI şi intrarea în 
ascultare, prin accesarea binecuvântarilor Sale – pe care le-a lăsat 
acolo pentru noi încă de la întemeierea Pământului -, nu ne pot restaura
 şi vindeca… NIMIC ŞI
 NIMENI ALTCINEVA NU VA PUTEA!
Sursa: anatolbasarab.blogspot.ro
Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro
 
Un comentariu:
BRAVO ADEVARAT TOT CEEA CE AI MENTIONAT,NIMIC FARA D-ZEU NU SE FACE
Trimiteți un comentariu