duminică, 4 decembrie 2011

Interviu: Ioan Gyuri Pascu (audio)





RVS - Interviuri pe frecventa sufletului - Ioan Gyuri Pascu


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

7 comentarii:

elena spunea...

buna ziua......o singura intrebare..cum a reusit Ioan Gyuri Pascu sa se trezeasca in modul acesta minunat? ce curs a urmat in afara vietii...?

elena spunea...

e extraordinar sa vezi ca sunt atatea persoane ce vorbesc un alt limbaj,limbajul sufletului...va multumesc ca existati,ca aduceti liniste

Calina spunea...

Draga Elena,

Iti MULTUMESC de interes si aprecieri. Ma bucura sa constat ca suntem incurajati in ceea ce facem ... in zona Sufletului.

Si eu sunt incantata sa intalnesc OMul NOU trezit in cat mai multe persoane, cum a fost si cazul lui Ioan Gyuri Pascu. Il voi ruga sa-ti raspunda personal la intrebarea ta, cum de altfel este si firesc sa se intample.

Sa ne auzim si ascultam cat mai des Vocea Sufletului!
calina

elena spunea...

va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul d-lui Ioan Gyuri Pascu..ma bucur ca cineva ca voi a reusit sa inteleaga ca era chiar nevoie de acest tip de radio,de transmisie.e nevoie, pt ca multi dintre noi nu stiu prea mult cum sa se orienteze...cum sa inlocuiasca "golul"...multi vor sa umple acest gol cu masini scumpe,case luxoase etc......spre interior nu se mai gandesc sa se orienteze..si chiar de-ar face-o...ar intreba:cum?si iar cum?

elena spunea...

intrebarea pusa d-lui Ioan Gyuri Pascu nu e doar de curiozitate...e pusa cu interes....ar creste si mai mult aprecierea si confirmarea pt mine insumi de validitatea unui curs din Romania...Dansul vorbeste intr-un fel anume,chiar de pare ca e f popular,e foarte specific,sa i spunem...intr-un limbaj esoteric..nu oricine are astfel de exprimare a sentimentelor si trairilor interioare. e extraordinar acest lucru...e frumos sa recunosti suflete ce au inteles ce e cu existenta asta...si sa intelegi pt ce traiesti....va multumesc inca odata!

Radio Vocea Sufletului spunea...

Si noi iti multumim ca esti alaturi de noi!

Calina spunea...

Buna Elena,

Gyuri te roaga sa i te adresezi direct pe adresa lui personala: ceddy7@yahoo.com


Multumim pentru ca ne urmaresti ... cu Inima!
calina