vineri, 13 februarie 2015

Femeie, iubeste-ti Barbatul by Laura

Femeie, patrunde adanc in inima ta. In tacere, cu rabdare, patrunde adanc in inima ta. Si intreaba acolo, in inima ta. Asculta raspunsul.
Si apoi patrunde adanc in pantecul tau. In tacere, cu rabdare, patrunde adanc in pantecul tau. Si pune aceeasi intrebare, in pantec. Asculta raspunsul.

Si daca inima si pantecul tau iti spun impreuna Da, este El, atunci, Femeie, iubeste-ti barbatul.
Femeie, despleteste-ti parul. Sterge-ti machiajul de pe fata si rujul de pe buze. Arunca-ti pantofii cu toc si uita de sutien si de tot ce te ascunde pe sub haine. Calca pamantul desculta si libera si iubeste-ti barbatul. Incolaceste-ti bratele si picioarele in jurul trupului lui gol si deschide-ti larg, complet inima. Primeste-l inauntrul tau cu totul, fii un receptacul din care se varsa iubirea si iubeste-ti barbatul.

Femeie, lasa-ti toate mastile sa cada. Seducatoarea, victima, independenta, amazoana, controlatoarea, submisa – ia-ti ramas bun de la toate femeile din tine care nu sunt Femeia, multumeste-le si lasa-le sa se duca si iubeste-ti barbatul.
Femeie, arata-ti in lumina toate fricile si indoielile, ranile si neiertarile. Arata-ti in lumina frica de tradare, de abandon, de respingere, de umilinta, sapa in toate lacasurile in care ai ascuns durerile trecutului, in care ai ales sa le ingropi si sa te prefaci ca nu exista, adu-le pe toate in lumina, lasa lumina sa le spele si sa le dizolve si iubeste-ti barbatul.
Femeie, lasa-ti lacrimile sa curga, inima sa simta, pantecul sa se deschida si vocea sa iti cante, lasa-te vulnerabila si profund sensibila si iubeste-ti barbatul.
Femeie, iubeste-ti barbatul. Taci si in adancul tacerii asculta durerea barbatului tau. Asculta-i fricile, priveste-i scuturile de aparare, observa-i fugile si ascunzisurile si intoarce-te din nou si din nou in inima si in pantecul tau, din nou si din nou adanc in inima si in pantec si iubeste-ti barbatul. Cheama baietelul din el sa te ia de mana si sa iti spuna ce il doare. Primeste-i lacrimile si neputinta si frica, lupta si rezistentele, primeste-le pe toate in inima ta buna si mare, strange-le la pieptul tau si lasa inima sa le transforme pe toate in iubire, din nou. Si iubeste-ti barbatul. Ofera-i sanii tai, lasa-l sa isi cuibareasca capul si fata intre ei si sa isi planga acolo tot dorul si dorinta de mama, toata nevoia de a se simti profund iubit si acceptat si protejat. Nu il judeca si nu il respinge. Si daca te vezi judecand si respingand, opreste-te, cere-ti iertare, iarta-te si iubeste-ti barbatul.
Femeie, iubeste-ti barbatul. Spune-i deschis cata nevoie ai sa fii mangaiata, tinuta in brate, ocrotita si protejata. Spune-i cata nevoie ai de prezenta lui, de barbatul tau, de adevarul, curajul si devotiunea lui. Spune-i cata nevoie ai sa te simti complet in siguranta si iubita si vazuta, ca sa te poti relaxa si deschide complet, ca sa te poti da cu totul Iubirii, stiind ca in acest abandon vi se afla toata puterea, a ta si a lui, impreuna. Si lasa-l sa aiba grija de tine, Femeie. Lasa-l sa te ocroteasca, sa te apere, sa te serveasca si sa te onoreze, lasa la o parte iluzia de independenta si recunoaste si primeste partea care ii revine lui, barbatului tau si care il face sa se simta barbat si important si vazut si apreciat si
primit in darurile si puterea lui masculina.


Iubeste-ti barbatul, Femeie! Mangaie-l si imbratiseaza-l, lasa pielea lui sa o simta pe a ta, saruta-i fiecare centimetru de corp si iubeste-l, Femeie!
Si cand vin umbrele, Femeie, cand mintea ta sau mintea lui incep sa muste si sa atace si sa latre si sa acuze, cand mintea lui sau mintea ta incep sa se ascunda si sa banuiasca, sa se indoiasca si sa creeze filme neadevarate, inchide ochii, Femeie, si taci. Du-te in tine, din nou, adanc in inima ta si roaga-te, Femeie. Cheama ajutor divin, Femeie, cheama iubirea divina si adevarul divin sa te umple si sa te spele, din nou si din nou, abandoneaza-ti rezistenta si ideile si fugile si atacurile, stai in inima ta si cheama si cheama, cu toata Fiinta, ca iubirea Mamei sa te umple si sa te deschida larg., din nou. Sa readuca in tine increderea si blandetea si sa dizolve din tine toata frica si minciuna si furia si atacul.
Si iarta, Femeie. Iarta din nou si din nou, din toata inima. Iarta-ti tatal, Femeie, iarta-ti fratii si iarta-ti toti iubitii cu care te-ai impartasit vreodata, Femeie, inainte de a te impartasi cu Barbatul tau. Multumeste-le si lasa-i sa plece. Si alege, din nou si din nou, din toata Fiinta ta de Femeie, sa iubesti si sa ierti si sa iubesti din nou. Cand el uita de el si de lumina din el, iubeste-ti barbatul, Femeie!
Si cand tu uiti de tine si de iubirea din tine, iubeste-te, Femeie, ia-te in brate si te alinta si te mangaie si spune-i fetitei din tine, din nou si din nou, ca e frumoasa si ca e iubita si ca esti cu ea si ca e totul bine. Si cheama Mama sa va tina in brate pe amandoua si sa va alinte si sa va mangaie si sa va reaminteasca de cat de iubite sunteti, mereu, dintotdeauna, pentru totdeauna. Si apoi lasa ca iubirea din tine sa patrunda adanc in pantecul tau si de acolo in barbatul tau si sa va aminteasca si lui, si tie, Cine sunteti, cu adevarat.
Iubeste-ti barbatul, Femeie! Ia-l de mana si jucati-va. Danseaza cu el si aminteste-i de bucuria si de extazul Vietii si asa aminteste-ti tie insati, Femeie, de bucuria si extazul Vietii. Arunca-te cu el in valuri si rostogoleste-ti trupul pe nisip, intra goala in padure, imbratiseaza copacii, planteaza gradina si framanta painea, Femeie, culege ierburile tamaduitoare si aprinde focul in vatra, alinta-ti copiii si primeneste-ti casa, Femeie, iubeste-te si ingrijeste-te si iubeste, Femeie, iubeste si iubeste-ti barbatul!
Si atunci cand il primesti adanc inauntrul tau si toata Fiinta ta se uneste cu a lui, roaga-te, Femeie. Cheama si roaga-te si invita Prezenta Divina sa va umple si sa va ia si sa va duca pe amandoi, impreuna, Acasa, sa va mangaie si sa va reconecteze si apoi sa aduceti amandoi impreuna pe Acasa aici, pe Pamant.


Niciun comentariu: